Història

BREU RESSENYA HISTÒRICA

Ravals Taller, escola d’arts i oficis, està situat al centre de Sabadell, a l’antic barri del ravals del segle XVIII, just on la vila medieval va començar a créixer fora muralles. Aquest creixement va donar  lloc a dos carrers: el raval de dins i el raval de fora que formaven una illa central de cases. La finca que ocupa el nostre taller és al mig de l’illa dels carrers dels ravals que encara ara perduren del Sabadell antic.

Ravals Taller

Volem ser un referent a Sabadell de la trobada entre la tradició i la modernitat en el món de les arts i dels oficis. I per això oferim tallers d’oficis artesanals i de tècniques artístiques, on treballant amb les mans, aconseguirem que aquells objectes creats, perduts, retrobats o conservats siguin una expressió de la nostra creativitat.

No comencem de zero. Aquest taller és la continuïtat de la feina feta pel Taller-Escola de Restauració d’Art Isabel Bonet, qui amb més de deu anys dedicats a les belles arts i a la restauració d’art al carrer Sant Quirze, cantonada plaça Marquilles, va iniciar el camí de treballar perquè es mantinguin vives les activitats artesanals.

Amb aquesta mirada als ravals d’abans, t’esperem als ravals d’ara. Volem compartir experiències i fer de Ravals Taller un nucli de creativitat i de nous somnis.