ESPAI RAVALS

Vols formar part del nostre equip de treball? Volem compartir experiències i fer de Ravals Taller un nucli de creativitat i de nous somnis. Per això, si tens una proposta per impartir en forma de taller o curs, vine a explicar-nos-la i mirarem d’acollir-la.

Tens un projecte musical, teatral, literari de petit format per mostrar? T’oferim el nostre espai per poder fer-ho realitat.

Busques un espai on poder realitzar una activitat amb amics o familiars? T’obrim el nostre espai, i també podem oferir-te els nostres tallers, per a gaudir de celebracions úniques i ben originals.  Comenta’ns les teves necessitats i segur que trobem la manera de fer realitat una festa molt entranyable.

Explica’ns-ho a: info@ravalstaller.cat

Ens diem Ravals Taller perquè estem al centre de Sabadell, a l’antic barri dels ravals del segle XVIII. La finca que ocupa la nostra escola taller és al mig de l’illa de cases del Raval de Dins i del Raval de Fora. Amb aquesta mirada als ravals d’abans, t’esperem als ravals d’ara per posar en valor la trobada entre la tradició i la modernitat en el món de les arts i els oficis.

ELS ENCANTS TERRENALS

RAVALS TALLER

- Isabel Bonet -
Escola d'arts i oficis

Raval de Dins, 32 · 08202 Sabadell (Barcelona)
Tel. 93 854 43 25 

E-mail: info@ravalstaller.cat

Dilluns a divendres de 10-12h i de 16-20h.

Subscriu-te al butlletí

Enviem un butlletí mensual infomant de les nostres activitats. 

Gràcies per subscriure't al nostre butlletí.

pornobonjourxvedio.bizxhamaster.bizdesisexvideos.codesiporn.watchxvideo2.bizxsextube.coxsextube.co