ESPAI RAVALS

Vols formar part del nostre equip de treball? Volem compartir experiències i fer de Ravals Taller un nucli de creativitat i de nous somnis. Per això, si tens una proposta per impartir en forma de taller o curs, vine a explicar-nos-la i mirarem d’acollir-la.

Tens un projecte musical, teatral, literari de petit format per mostrar? T’oferim el nostra espai per poder fer-ho realitat.

Busques un espai on poder realitzar una activitat amb amics o familiars? T’obrim el nostra espai, i també podem oferir-te els nostres tallers, per a gaudir de celebracions úniques i ben originals.  Comenta’ns les teves necessitats i segur que trobem la manera de fer realitat una festa molt entranyable.

Explica’ns-ho a: info@ravalstaller.cat

Ens diem Ravals Taller perquè estem al centre de Sabadell, a l’antic barri dels ravals del segle XVIII. La finca que ocupa la nostra escola taller és al mig de l’illa de cases del raval de dins i del raval de fora.  Amb aquesta mirada als ravals d’abans, t’esperem als ravals d’ara per posar en valor la trobada entre la tradició i la modernitat en el món de les arts i els oficis.

ELS ENCANTS TERRENALS

RAVALS TALLER també ofereix un espai, El Racó de l’Antiquari, dedicat al món de l’art i de les antiguitats. La seva gestió és a càrrec d’ Els Encants Terrenals. La història d’Els Encants Terrenals va començar l’abril de 1994, arran de la idea compartida de dotar la ciutat de Sabadell d’un altre establiment comercial dedicat a la compravenda d’antiguitats i a la restauració de mobles antics de caràcter més generalista. Més tard, a causa del gran canvi produït per la irrupció de les noves tecnologies i la nova manera d’entendre el món, va optar per especialitzar-se al màxim en art.

Actualment ofereix als seus clients una àmplia mostra de pintura, escultura, dibuix i gravat antic, des del Renaixement fins a l’Informalisme. Són experts en pintura antiga, del segle XIX i en pintura catalana. A la vegada, també ofereixen ofereixen assessorament en el món de les antiguitats.

 

 

RAVALS TALLER
Escola d'arts i oficis

Raval de Dins, 32
08202 Sabadell (Barcelona)
Tel.: 938 54 43 25
E-mail: info@ravalstaller.cat

Horari: de dilluns a divendres de 10-13h i de 16-20h.

Política de Cookies · Política de privacitat · Avís legal
© 2016-2021 Ravals Taller

Subscriu-te al butlletí

Enviem un butlletí mensual infomant de les nostres activitats. 

Gràcies per subscriure't al nostre butlletí.