ESPAI RAVALS

Vols formar part del nostre equip de treball? Volem compartir experiències i fer de Ravals Taller un nucli de creativitat i de nous somnis. Per això, si tens una proposta per impartir en forma de taller o curs, vine a explicar-nos-la i mirarem d’acollir-la.

Tens un projecte musical, teatral, literari de petit format per mostrar? T’oferim el nostre espai per poder fer-ho realitat.

Busques un espai on poder realitzar una activitat amb amics o familiars? T’obrim el nostre espai, i també podem oferir-te els nostres tallers, per a gaudir de celebracions úniques i ben originals.  Comenta’ns les teves necessitats i segur que trobem la manera de fer realitat una festa molt entranyable.

Explica’ns-ho a: info@ravalstaller.cat

Ens diem Ravals Taller perquè estem al centre de Sabadell, a l’antic barri dels ravals del segle XVIII. La finca que ocupa la nostra escola taller és al mig de l’illa de cases del Raval de Dins i del Raval de Fora. Amb aquesta mirada als ravals d’abans, t’esperem als ravals d’ara per posar en valor la trobada entre la tradició i la modernitat en el món de les arts i els oficis.

ELS ENCANTS TERRENALS

RAVALS TALLER també ofereix un espai, El Racó de l’Antiquari, dedicat al món de l’art i de les antiguitats. La seva gestió és a càrrec d’Els Encants Terrenals. La història d’Els Encants Terrenals va començar l’abril de 1994, arran de la idea compartida de dotar la ciutat de Sabadell d’un altre establiment comercial dedicat a la compravenda d’antiguitats i a la restauració de mobles antics de caràcter més generalista. Més tard, a causa del gran canvi produït per la irrupció de les noves tecnologies i la nova manera d’entendre el món, va optar per especialitzar-s’hi completament. Actualment ofereix als seus clients una àmplia mostra de pintura, escultura, dibuix i gravat antic, des del Renaixement fins a l’Informalisme. Són experts en pintura antiga, del segle XIX i en pintura catalana. A la vegada, també ofereixen assessorament en el món de les antiguitats.

“Els Encants Terrenals és un negoci dedicat a la compra-venda d’art i antiguitats. Fundat a Sabadell (Barcelona) l’any 1994. Pintura, escultura, dibuix i gravat antic, especialment des del Renaixement fins al Informalisme del segle XX. Experts en pintura antiga i del segle XX, oferim el servei de restauració i conservació d’obres d’art i antiguitats”.

 

web ’Els Encants Terrenals’ 

al carrer Espirall, 7 Sabadell (Barcelona).

Tel. 93 725 88 62 – 608 26 78 84

mboix@telefonica.net

              RAVALS TALLER             

- Isabel Bonet -
Escola d'arts i oficis

Raval de Dins, 32
08202 Sabadell (Barcelona)
Tel. 93 854 43 25
E-mail: info@ravalstaller.cat

Horari: de dilluns a divendres de 10-13h i de 16-20h.

Subscriu-te al butlletí

Enviem un butlletí mensual infomant de les nostres activitats. 

Gràcies per subscriure't al nostre butlletí.

pornobonjourxvedio.bizxhamaster.bizdesisexvideos.codesiporn.watchxvideo2.bizxsextube.coxsextube.co