QUI SOM

 

 

Isabel Bonet

Sabadell, 1962. Restauradora/conservadora de béns mobles, especialitzada en restauració pictòrica i moble des de fa més de 25 anys. En la seva formació, de ben jove s’inicia en les Belles Arts, en estudis de varis pintors/artistes reconeguts localment, amb notable influencia d’en Joan Bermúdez. Ha treballat i realitzat estudis a diferents tallers de belles arts i de pintura decorativa. A l’any 2005 inicia cursos formatius a l’Escola de Conservació i Restauració d’Obres d’Art ECORE, i seguidament obra el seu taller al carrer Sant Quirze de Sabadell. La seva inquietud per ampliar l’oferta als seus alumnes la porta a obrir finalment aquest nou centre als Ravals de Sabadell.
És la directora del Centre, directora artística de l’escola i responsable del taller de restauració i conservació de l’àrea de moble i objectes artístics.

 

Cristina Aguilera

Granollers, 1990. Il·lustradora, va cursar els seus estudis a l’Escola Joso de Barcelona, especialitzada en còmic e il·lustració, on va aprendre tècniques de dibuix i pintura molt variades, des de còmic Manga, fins a aquarel·la realista, passant per il·lustració digital o disseny gràfic.
La seva versatilitat l’ha portat a treballar pel sector editorial creant contes infantils, dissenyant logos, cartells i personatges per petites empreses i agències de publicitat. Es va especialitzar en caricatures per particulars creant productes personalitzats.
També va començar a fer tallers per escoles on explicava a joves i nens que és el món de la il·lustració, fins que, fa uns anys, va decidir ensenyar tot el que havia après a altres persones, compaginar la seva feina d’il·lustradora amb la de professora de dibuix a Ravals Taller.

 

Mireia Sariol

Sabadell, 1967. Ceramista, taller propi familiar des de 1984. Taller artesà dedicat a la creació i producció de figures en miniatura, on aprèn l’ofici de molt jove. Realitza cursos a l’escola Massana i a l’Escola de Ceràmica de la Bisbal. L’any 2013 s’incorpora com a professora de ceràmica al Taller de Restauració Isabel Bonet de Sabadell. En aquells moments també imparteix classes al Taller de Ceràmica de l’Ajuntament de Barberà de Vallès. La seva passió per difondre la ceràmica l’ha portat, a realitzar micro-tallers de ceràmica en diferents Escoles de primària de la nostra comarca.

FIRES I EXPOSICIONS
Fira d’artesania dels Artesans d’Olot a Barcelona, Fira de la Ceràmica de Sabadell, Fira d’Artesans de Mollet, Fira de la ceràmica de la Galera, FIRART Sta. Perpètua de la Mogoda, F.A.N.S.A. Fira artesanal de Nadal de Sabadell, Mostra moguda a Sta. Perpètua de la Mogoda, Exposició “TASTETS” espai Àgora, Exposició col·lectiva “vuit ceramistes”, Espai Ventura.

 

Ester Turró Mayné

Barcelona, 1969. Conservadora i Restauradora de Béns Culturals, especialitzada en Document Gràfic i Llicenciada en Belles Arts.
Imparteix classes i seminaris sobre la restauració de llibres i documents, així com d’enquadernació i tècniques d’estampació i gravat, amb una llarga trajectòria dins del món del paper, ja sigui per tenir-ne cura, com per experimentar el seu gran potencial creatiu.
Actualment compagina l’activitat de restauradora en Museus, Arxius, Biblioteques; amb la realització de tallers de les diferents expressions del paper com a suport documental, artístic i objectual.

 

També som…

Tots els nostres col·laboradors i talleristes que durant l’any vénen a oferir-nos els seus serveis relacionats amb el món del treball manual.

En aquest exercici 2021-2022, seguirem comptant amb en Marc Perea, fuster-ebenista. Clàudia Fité, lutier professional. Carme López, tapissera. I s’incorporen a l’equip en Xavi Ruano, per la talla de fusta i en Francesc Valls, encordador.

Esperem que en les propostes que us presentem enguany, hi trobeu la que s’ajusti a les vostres necessitats i preferències, i a la vegada, que si en teniu alguna de diferent per oferir-nos, estarem encantades de poder acollir la vostra iniciativa i programar-la al nostre centre. 

Truca’ns, vine o escriu-nos.

              RAVALS TALLER             

- Isabel Bonet -
Escola d'arts i oficis

Raval de Dins, 32
08202 Sabadell (Barcelona)
Tel. 93 854 43 25
E-mail: info@ravalstaller.cat

Horari: de dilluns a divendres de 10-13h i de 16-20h.

Política de Cookies · Política de privacitat · Avís legal
© 2016-2021 Ravals Taller

Subscriu-te al butlletí

Enviem un butlletí mensual infomant de les nostres activitats. 

Gràcies per subscriure't al nostre butlletí.