L’ESCOLA

Oferim cursos anuals d’especialitat, i tallers monogràfics d’arts manuals i d’ofici. Ens interessa molt especialment l’artesania entesa com a eina de preservació i difusió del patrimoni cultural i com a disciplina que combina l’art i la tradició. Destaquem:

· Cursos de conservació i de restauració d’art: aprendre a tractar tota classe d’objectes i de materials: peces de fusta, pintura, metall, paper, escultura, ceràmica, vidre, guix… Es tracta d’allargar la vida de l’objecte aplicant un seguit de tècniques, tot respectant el seu aspecte original, el seu significat artístic i la seva història.

· Tallers de restauració creativa i de reciclatge decoratiu: totes les peces que ens agradin o ens estimem poden ser restaurades o reciclades. Es tracta de donar una segona vida als objectes del passat, aplicant les tècniques tradicionals per actualitzar l’ús de la peça o bé, reconvertir-les en altres elements creatius i/o decoratius.

· Treballs d’arts manuals i d’ofici: aplicar en els nostres treballs les tècniques de les belles arts i dels oficis artesans com la ceràmica, l’escultura, la pintura, el dibuix, etc. Així com dels oficis artesans del treball del cuir i de la pell, del ferro i altres metalls, de la saboneria i la cosmètica, de la fusta, del paper, de la pedra, del tèxtil, del vidre, del vitrall, de les arts del llibre (enquadernació, il·lustració, edició), de la fotografia, de la joieria, de l’art de tenyir paper i roba, entre molts altres.

Per saber-ne tots els detalls, visita el nostre apartat de Cursos i tallers  o bé  Agenda.

RAVALS TALLER

- Isabel Bonet -
Escola d'arts i oficis

Raval de Dins, 32 · 08202 Sabadell (Barcelona)
Tel. 93 854 43 25 

E-mail: info@ravalstaller.cat

Dilluns a divendres de 10-12h i de 16-20h.

Subscriu-te al butlletí

Enviem un butlletí mensual infomant de les nostres activitats. 

Gràcies per subscriure't al nostre butlletí.

pornobonjourxvedio.bizxhamaster.bizdesisexvideos.codesiporn.watchxvideo2.bizxsextube.coxsextube.co